Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

fredag 8 oktober 2010

En entreprenör tar till vara alla tillfällen att sprida sitt budskap!

Vi, Sara och Johnny, har ju förmånen att arbeta på kommunens största grundskola. Det betyder många elever och många kollegor. Men det kan också innebära att det kan vara svårt att nå ut med information.

Om man vill sprida någonting man tror på.......ett entreprenöriellt förhållningssätt...då måste man ta till alla kanaler som finns för att komma vidare.............

Och det klart att vi ser vår blogg, reportage i media och några inslag på kommunens hemsida som värdefulla spridare av vårt budskap. Men man ska inte glömma det enkla och vardagsnära......

Nu mera använder vi oss flitigt av skolans intern -TV....alltså syns Entreprenörerna på Bergvreten på flera platser i skolan samtidigt.
Det här betyder att vi når våra "medarbetare"snabbt och enkelt.......det i sin tur gör att vi på ett smidigt sätt kan kasta om vår planering både när det gäller salar och upplägg - och samtidigt når vi ut till våra storgrupper på hela skolan.

Vi har helt enkelt hittat ännu ett redskap för att kunna vara flexibla......Och det är ju det som kännetecknar vårt koncept Från ord till handling!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar