Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

torsdag 18 november 2010

Här är företagare som imponerar!!!!

Vår dörrknackning gav resultat och självklart är det roligt. Och det är extra roligt när företagarna är så positiva. När vi kom in till Mats Görl på Mälarlaser fick vi ett oerhört trevligt bemötande.

Mats bjöd genast in oss och vi fick slå oss ner och presentera våra tankar..........Inte nog med det...Mats hade verkligen koll på läget, han visste mycket väl vad entreprenöriellt lärande stod för.

Och vi, Sara och Johnny, är ju jätteglada att vi har hittat någon som vill börja samverka med oss som brinner för samarbete mellan skola och näringsliv. Det här känns jättebra............!


Men det var minst lika positiva tongångar hos Fredrik Andersson på Nya glasmästeriet. Här fanns precis samma positiva attityd och trevliga framtoning. Och Fredrik såg också vinsterna med att få fram unga entreprenörer och allt vad entreprenöriella egenskaper innebär.


Sist men inte minst hamnade vi hos Carl-Ivar Eriksson på Intersport. Här träffade vi en riktig eldsjäl som verkligen var intresserad av att jobba med ungdomar..........hur samarbetet kommer att se ut är det ingen som vet....men att det blir någon form av entreprenöriellt samarbete det vet vi.


Om vi, Sara och Johnny, ska sammanfatta den här dagen så har den bara varit så fantastisk. För det är ju faktiskt så att vi har "klampat in" i företagarnas stressade vardag. Och vi har tagit deras tid i anspråk.......men trots det så har man stannat upp och lyssnat........och det bästa av allt. Man vill verkligen bidra till det entreprenöriella lärandet.
Det här kommer att bli början på en spännande resa där skola och näringsliv kan mötas. Resan har precis startat men vi ser redan fram emot fortsättningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar