Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

onsdag 17 november 2010

Vi kastade oss över våra byten.....

Kvällens öppet hus är över för den här gången och visst kan man prata om succé....Det kom en hel del folk och som säljare av konceptet "Från ord till handling" var det bara att ta för sig.

Och vi, Sara och Johnny, pratade verkligen för varan ikväll. Och vi lyckades fånga många elever och deras föräldrar. Efter den här kvällen vet man verkligen vad entreprenöriellt lärande är för någonting. Och man vet också hur det ser ut när det är förpackat i våra so-ämnen.

Märta och Linn gjorde ett stabilt och gott intryck på våra besökare....

Alla vi som fanns runt montern med Från ord till handling var helt klart de mest välklädda. Och det ska ju märkas att man har någonting extra att bjuda på.....Självklart hade våra unga entreprenörer utrustas med tröjor där Från ord till handling fick en framträdande roll.


Den här kvällen har vi, Sara och Johnny, verkligen marknadsfört både vårt koncept och Bergvretenskolan. Vi körde en aktiv säljarstil och "kastade" oss över våra byten" Och resultat gav det förstås........
Att det entreprenöriella lärandet har mycket att bidra med det vet vi.....och nu är det oerhört många flera som vet hur vi jobbar.
Det ena ger det andra när man kastar sig ut i det okända....den här kvällen har även givit oss en helt ny företagskontakt......alltså ett företag som vill samarbeta med oss. Och självklart nappar vi på det............
Märta jobbar effektivt med "Uppdrag Asien"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar