Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

måndag 29 november 2010

Företagsjakten fortsätter!

I dag fortsatte företagsjakten......och ännu en Enköpingsföretagre fick besök. Den här gången besökte vi Peter Borg på ICA Maxi......Och ännu en gång mötte vi en företagare som vill vara med och koppla ihop skola och näringsliv.

Det är så himla härligt när man får möta personer som verkligen tror på den unga generationen. Peter Borg är en sån person.......men så har han också mött många unga personer genom sitt företagande.


Det här med att ge sig ut på turné hos näringslivet är riktigt spännande. Och vi, Sara och Johnny, har bara positiva erfarenheter......alla är både trevliga och intresserade.
Nu kan vi fylla på vårt "kundregister"......av kontakter och medspelare........Det som återsåter är att snickra ihop ett program till vår återkommande kick-off.
Detaljerna är inte klara ännu.....men en sak är vi säkra på. Det blir ett nytt entreprenöriellt grepp i år. För ska man utvecklas måste man våga testa nya idéer....och utvecklas vill vi och våra nya idéer tänker vi testa.
Men det är ju inte bara våra "medarbetare" som måste visa på mod....det gäller i allra högsta grad även för oss. Om man vill räkna sig som en entreprenöriell pedagog så måste man göra rätt för namnet......man måste kunna tänka nytt och ta sig för.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar