Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

måndag 15 november 2010

Ibland händer sånt som inte ska hända.....

Ibland händer sånt som inte ska hända......och idag hade det blivit en miss i planeringen, vilket gjort de att våra femtio "medarbetare" stod utan klassrum under vårt andra lektionspass.

Det betydde att vi måste avbryta lektionen och ta med datorer och arbetsmaterial till någon annan plats. Och den enda lösning som fanns att ta till var skolans cafeteria.

Sagt och gjort......våra "medarbetare" med datorer och allt...flyttade ut i cafeterian ......och man jobbade vidare som om ingenting hade hänt. I cafeterian är det ofta ganska livat - men det påverkade inte våra unga entreprenörer.

Självklart är vi, Sara och Johnny, stolta över att ha så anpassningsbara "medarbetare". Att vara flexibel och att kunna tänka nytt är ju en av de allra viktigaste entreprenöriella egenskaperna. Och det är någonting som 9C och 9E har visat i och med dagens lektion.........

Inte nog med det.....alla våra grupper har ett enormt tempo och eget driv. Nästan alla är klara med den första delen av Uppdrag Asien. Och det som hägrar är nästa etapp som innebär en riktig utmaning. Vi har redan grupper som har ringt en resebyrå och bestämt ett riktigt möte.........

Inte undra på att vi, Sara och Johnny, är imponerade av dagens insatser!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar