Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

måndag 8 november 2010

Bra stämning redan från början!

Uppdrag Asien har startat.......och det innebar att det blev storsamling i so-salen. Visst blev det lite trångt men om man anpassar sig till de förutsättningar som råder så går det bra.

Vi började med en kort introduktion ...... Och arbetet kunde ganska snart dra igång. .
Stämningen var bra redan från början.....och det märktes inte att det var nya blandade grupper från båda klasserna. Förmodligen beror det på på att både 9C och 9E har mött det entreprenöriella förhållningssättet tidigare......

Någonting som varje grupp ska tänka lite extra på är själva dokumentationen. Man ska helt enkelt dokumentera hela processen och det ska ske efter varje lektionstillfälle. Men vi vet att det brukar fungera bra......

Samtidigt ska man komma ihåg att det här inte är någon gör-det-självkurs......regelbunden coaching till alla våra grupper är vår styrka.....och det är någonting som vi både prioriterar och vidareutvecklar.



Själva uppdraget kommer att kräva en hel del av våra "medarbetare"......och en viktigt sak att tänka på är att utnyttja varandras kompetenser....... man är helt enkelt bra på olika saker och det ska man ta vara på.
Och vi, Sara och Johnny, känner oss oerhört nöjda med dagens introduktion......självklart är det lite pirrigt när man både blandar grupper och kör ett nytt upplägg.
Men förmodligen så känner våra "medarbetare" att vi verkligen brinner för den entreprnöriella pedagogiken.............och det i sin tur gör att vi får elever som både vill och vågar ge det där lilla extra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar